Malzemeler
1 adet kakaolu pandispanya
12 adet beze
2 paket kremşanti
2 su bardağı soğuk süt
2 su bardağı dondurulmuş böğürtlen
1 çay bardağı kakao
12 adet beze
2 paket kremşanti
2 su bardağı soğuk süt
2 su bardağı dondurulmuş böğürtlen
1 çay bardağı kakao
2 paket kremşantiyi 2 su bardağı soğuk süt ile çırparak hazırlayın.
Pandispanyanızın ilk katına kremşantinin yarısını sürün ve yayın, üzerine 2 su bardağı böğürtleni dizin.
Kalan kremşantiyi böğürtlenin suyu ile hafifçe karıştırarak renklendirin.
Renklendirdiğiniz şanti ile pastanın üzerini kaplayın ve bezeleri daire şeklinde dizin.
Son olarak 1 çay bardağı kakaoyu küçük bir süzgeç ile pastanın üzerine eleyerek serpin ve dilimleyerek servis yapın.
Pandispanyanızın ilk katına kremşantinin yarısını sürün ve yayın, üzerine 2 su bardağı böğürtleni dizin.
Kalan kremşantiyi böğürtlenin suyu ile hafifçe karıştırarak renklendirin.
Renklendirdiğiniz şanti ile pastanın üzerini kaplayın ve bezeleri daire şeklinde dizin.
Son olarak 1 çay bardağı kakaoyu küçük bir süzgeç ile pastanın üzerine eleyerek serpin ve dilimleyerek servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder