ReKlam

29 Kasım 2013 Cuma

Fıstıklı Muhallebi tarifi

MALZEMELER
2 bardak süt
1.5 su bardağı su
yarım çay kaşığı tuz
bir bardak pirinç unu
1.5 su bardağı toz şeker
yarım kahve fıncanı nişasta
200 gr ayıklanmış tuzsuz Antep fıstığı
Fıstıklı Muhallebi
Fıstıklı Muhallebi tarifi
Antep fıstığını üzerini kapatacak kadar suyla birlikte beş dakika kadar kaynatın.
Kaynadıktan sonra üzerine soğuk su ılave edip, bir süre bekledikten sonra kabuklarını soyun. Havanda dövün. Diğer bir tencerede şekeri, sütü ve tuzu kaynatın. Başka bir kapta ise pirinç unu ve nişastayı biraz suda ezin. Elde ettiğiniz bulamacı azar azar sütün içine katın. Sürekli karıştırarak pişirin. Tencereyi ateşten almadan iki dakika önce fıstıklarımuhallebiye karıştırın. Ateşten alıp, kaselere doldurun. Soğutup, servis yapın. Diğer Muhallebi Tariflerine de bakabilirsiniz.

1 yorum:

Betway casino: registration, bonus, bonus codes and promotions
Betway mobile sports betting: registration, bonus 김해 출장샵 codes and promotions · Play live games on desktop 과천 출장샵 and 시흥 출장마사지 mobile · Deposit to your account  Rating: 양산 출장샵 2.8 정읍 출장샵 · ‎5 votes

Yorum Gönder