ReKlam

4 Ağustos 2013 Pazar

Jöleli Meyve Tatlısı

MALZEMELER
1 paket pötibör bisküvi veya kedi dili
200 gr dondunılmuş vişne
100 gr kiraz şekerlemesi
1 kutu ananas jölesi
15O gr siyah üzüm
300 gr ananas
1 portakal
3 kivi
1 muz
2 yumurta
Jöleli Meyve Tatlisi
Jöleli Meyve Tatlısı tarifi
Meyveleri yıkayıp, soyduktan sonra küçük küçük doğrayın. Bisküvileri bir kek kalıbının altına dizin. Üzerine meyveleri yerleştirinn. Jöleyi paketteki tarifinine uygun olarak hazırlayın. Soğutup, meyvelerın üzerine dökün. Dolapta dondurun. Kalıbı ters çevirip, etrafını meyve dilimleriyle süsleyerek servıs yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder