MALZEMELER
· 2 Paket kremşanti
· 1 Paket fındık
· 2 Adet tadelle
· 1 Kaşık mısır nişastası
· 1 Çorba kaşığı kakao
· Biraz meyve suyu şekerlemesi
· 1 Paket fındıklı bisküvi
· 1 Paket fındık
· 2 Adet tadelle
· 1 Kaşık mısır nişastası
· 1 Çorba kaşığı kakao
· Biraz meyve suyu şekerlemesi
· 1 Paket fındıklı bisküvi

Rokoko tarifi
Kremşanti sütle çırpılır içine dövülmüş fındık ve tadelle ufalanır,bisküvi kırılır ,meyve şekerlemesi konur karıştırılır,yuvarlak kaseye yarısı konur bastırılır yarısına bir kaşık kakao karıştırılır ,üstüne konur ,buzlukta bir gece bekletilir ,servis tabağına ters çevrilir. Sos dökülüp servis yapılır.
SOS
½ Su bardağı şeker ,bir kaşık nişasta ,bir yumurta sarısı, bir kaşık kakao, bir bardak süt,vanilya pişirilir pastayla servis yapılır.
½ Su bardağı şeker ,bir kaşık nişasta ,bir yumurta sarısı, bir kaşık kakao, bir bardak süt,vanilya pişirilir pastayla servis yapılır.
0 yorum:
Yorum Gönder