ReKlam

27 Temmuz 2013 Cumartesi

Kaymaklı ve Cevizli Tatlı Tarifi

MALZEMELER
2adet yufka
1paket kaymak
2bardak ceviz içi
1kaşık margarin
Şerbeti:
3bardak su
2bardak şeker kaynatıp yarım limon sıkın
Kaymakli ve Cevizli Tatli
Kaymaklı ve Cevizli Tatlı tarifi
Şerbeti hazırlayıp soğumaya bırakın. Yufkaları üst üste tezgaha serin kaymağı sürün. Cevizi serpin. Önce yufkanın uçlarından tutarak ortasında birleştirin sonra da rulo şeklinde sarın. Yağlanmış tepsiye koyarak dilimlere ayırın. Margarini eriterek üstüne sürün 170derecede kızarana kadar pişirin. Fırından çıkardığınızda soğuk şerbeti döküp çekmesini bekleyin

0 yorum:

Yorum Gönder