ReKlam

26 Haziran 2013 Çarşamba

Biskrem Kurabiye Tarifi


Malzemeler:
*125 gram yumuşak margarin veya tereyağı
*1,5 çay bardağı sıvıyağ
*1,5 çay bardağı yoğurt
*1,5 çay bardağı toz şeker
*1 paket vanilya
*4 su bardağı kadar un
*25 tane bayram çikolatası, normal çikolatada olabilir.
***Not: Kabartma tozu kullanmıyoruz.
Hazırlanışı:
Çikolata hariç hamuru yoğuruyoruz.Hamurdan yarım limon büyülüğünde parçalar koparıyoruz.Hamuru elimizde açıp (Bir bardakla da açabilirsiniz.) Tam ortasına çikolata koyuyoruz.Üstlerine ince bir bıçakla baklava dilimi şekili veriyoruz.Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında renk alana kadar pişiriyoruz.Biskrem kurabiyelerimiz hazır.
Afiyet Olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder