ReKlam

26 Mayıs 2013 Pazar

Yaban mersinli muffin





Malzemeler: 125 gr margarin, 2 yumurta, 140 ml süt, 175 gr toz tatlandırıcı, 200 gr tam buğday unu, 1 paket kabartma tozu, Yarım çay kaşığı vanilya aroması, 3/4 su bardağı dondurulmuş yaban mersini 

Yapılışı:
Oda ısısında yumuşatılmış margarin ve toz tatlandırıcıyı mikserle iyice çırpın. Yumurtaları teker teker ekleyip karıştırın. Süt, vanilya aroması, un ve kabartma tozunu ekleyip 2 dakika daha çırpın. Dondurulmuş yaban mersinlerini ekleyip tahta bir kaşıkla karıştırın.
Kalıplara kağıt yerleştirin ve hamuru içlerine paylaştırın. 180 dereceye ayarlı fırında hafif kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın.
Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder